Načini plaćanja

Internet kupovina

Plaćanje proizvoda naručenih putem EMPORIUM LUX internet prodavnice moguće je izvršiti:

  1. elektronskim putem, pomoću debitnih ili kreditnih kartica;
  2. uplatom na račun NAN GIMMIT-a i to: račun broj 265-6140310000836-83 koji se vodi kod banke Raiffeisen banka a.d. u skladu sa instrukcijama koje Vam pošaljemo;
  3. pouzećem, tj. gotovinom prilikom preuzimanja robe na željenoj adresi.

U slučaju plaćanja gotovinom, prilikom preuzimanja paketa kurir će vam predati proizvode koje ste poručili, kao i račun uz njih.

Napomena prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama

Kupac može platiti poručenu robu sa Visa, Mastercard®, American Express® i Dinacard karticama. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu portala banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Koristimo pred-autorizaciju što znači da prilikom online plaćanja karticama, sredstva će biti samo rezervisana dok NAN GIMMIT d.o.o. Lazarevac ne potvrdi da može isporučiti sve proizvode i tek onda se sredstva skidaju sa računa. U suprotnom plaćanje odnosno rezervacija se stornira i kupcu neće biti naplaćeno ništa.

Ovim načinom naplate i poslovanja sprečavamo eventualne neprijatnosti koje mogu nastati usled nedostupnosti poručenih proizvoda i povraćaja sredstava.

Napomena o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kupovina u radnji

U prodajnim objektima Emporium kompanije NaN Gimmit doo možete koristiti više načina gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja koje možete i kombinovati. Na raspolaganju su Vam:

  • Gotovinsko plaćanje
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Dina i UnionPay.
  • Plaćanje čekovima građanja sa odloženim plaćanjem do 180 dana bez kamate uz mogućnost da kupac sam definiše plan otplate.
  • Kupovina putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja. Administrativnom zabranom moze se ostvariti kupovina na 12 polumesečnih rata bez kamate bez obzira na iznos. Više o ovom načinu kupovine, proceduri i spisku preduzeća sa kojima imamo zaključene ugovore pogledajte na strani „sindikalna prodaja“ (klikni ovde)
Copyright © 2021 NAN Gimmit doo. Sva prava zadržana.