Stil je način da svima saopštite ko ste i pre nego što progovorite

Kompanija Nan Gimmit d.o.o nastala je iz želje i potrebe da se kupcima na teritoriji Republike Srbije omogući iskustvo online kupovine koje uživaju kupci u najrazvijenijim zemljama. Iz tog razloga svu svoju energiju i veštine usmeravamo ka pronalaženju najboljih partnera (kako inostranih tako i domaćih) uz čiju pomoć bismo našim kupcima predstavili najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim mogućim cenama.

Koncept naše online prodavnice je zamišljen tako da su (za sada) kupcima dostupne dve zasebne “radnje” : LUX- u okviru kog se nalaze proizvodi luksuznih brendova poput Karl Lagerfelda, Liu Jo, Roberto Cavalli, Trussardi, Napapijri i CASUAL- koji obuhvata proizvode namenjene svim zaljubljenicima u kežual kulturu, fudbal, timski duh i naravno modu.

Želja nam je da sa kupcima ostvarimo blizak kontakt zasnovan na obostranom poverenju i našoj vrhunskoj usluzi pa smo u svakom trenutku spremni da kupcima maksimalno izađemo u susret i saslušamo sve predloge i sugestije u cilju podizanja nivoa naše usluge na još viši nivo.

 

Besplatna isporuka

ZA SVE IZNOSE

 
 

Odlične cene

TRAŽIMO NAJBOLJE SAMO ZA VAS

 

Pratite nas na Instagramu

#emporiumlux.rs

Copyright © 2021 NAN Gimmit doo. Sva prava zadržana.